Tarieven

Tarieven mindfulness en compassie trainingen
tarief particulier
tarief zzp-er
tarief zakelijk (als werkgever de training vergoedt)
€395,-(incl.btw)
€395,-(ex.btw)
€595,-(ex.btw)

Als het tarief, om welke reden dan ook, voor jou niet haalbaar is, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Er zijn kortingsmogelijkheden voor: U-pashouders, studenten, lagere inkomens, etc. mail voor de mogelijkheden.

Het tarief is inclusief:
– indien gewenst (telefonisch) intakegesprek vooraf
– 8 sessies van 2,5 uur
– cursusboek: uitgebreide (achtergrond) informatie over de thema’s en oefeningen voor thuis
mindfulness oefeningen op audio
– thee tijdens de sessies
– terugkombijeenkomst van 2,5 uur

Vergoeding door de werkgever
Veel werkgevers vergoeden mindfulness en compassie trainingen.
Je werkgever heeft er namelijk groot belang bij om ziekteverzuim door onder meer stress te voorkomen. Mindfulness training wordt door veel werkgevers erkend en gezien als een effectief programma. Bijna elke organisatie heeft wel een opleidingsbudget voor opleiding en kwaliteitsverbetering en health/lifestyle. Dit persoonlijke budget (POB) kun je inzetten om een mindfulness training te bekostigen. Informeer op je werk naar de mogelijkheden.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Verzekeringen vergoeden mindfulness training vanuit een aanvullende verzekering. Hier kun je onder meer info vinden over mindfulness vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness en https://www.zorgverzekering.info/mindfulness/

Registratie als trainster en lid vereniging VMBN 
Ik sta geregistreerd als mindfulness trainster, cat.1 lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN).
Je kunt lid worden van deze vereniging als je onder meer post-HBO bent opgeleid, erkende opleidingen in mindfulness hebt gevolgd en daarnaast onder meer zelf (toegewijd) beoefenaar bent.
Tevens aangesloten bij Mindfulness Register, kwaliteitsregister voor mindfulness trainers.